Resultat med ricinolja

I den här artikeln kan de läsa om hur mycket håret kan växa när du använder ricinolja. Här nedan finns före- och efterbilder samt länkar till blogginlägg där olika personer har skrivit om sina upplevelser med ricinolja. Om du själv vill ha ett längre hår snabbt är ricinolja en utmärkt produkt att testa. Ricinolja är en naturlig olja som stimulerar hårsäckarna till snabbare hårväxt och ger hårbotten massor med näring som behövs för att håret ska bli långt och vackert.

[su_button url=”http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/ricinolja” style=”3d” size=”7″ center=”yes” icon=”icon: arrow-right” rel=”nofollow”]Köp Ricinolja för 42:-[/su_button]
 

Före- och efterbilder

Efter en månad

Den här tjejen använde ricinolja i en månad och fick följande resultat. Hon behandlade håret med ricinolja 1-2 gånger i veckan och lät det ligga kvar i 45 minuter varje gång. Enligt henne själv blev håret både längre och starkare. Bilden kommer från tanjalundberg.blogg.se.

Före- och efterbilder med ricinolja efter en månad

Här är en annan tjej som har använt ricinolja i en månad och blivit nöjd med sitt resultat. Hon använda oljan två gånger i veckan och fick ett hår som blev både större och mer voluminöst. Bilden kommer från fahlgrenanna.blogg.se.

Resultat efter en månad med ricinolja

Efter tre veckor

Här nedan ser du en bild på hur mycket längre och större håret kan bli efter tre veckor. Som man kan se på bilden blev håret fylligare, glansigare och längre. Bilden kommer från en forumtråd på har.ifokus.se.

Resultat efter tre veckor med ricinolja

Tjejen på den här bilden använde ricinolja under en längre tid och var mycket nöjd med resultatet. Efter bara 13 dagar hade håret blivit synbart längre och efter 23 dagar har det vuxit ännu mer. Bilden kommer från linnlowes.com.

Resultat med ricinolja efter tre veckor

Här är ytterliggare ett exempel på hur håret kan se ut efter tre veckor med ricinolja. Den här tjejen använde oljan två gånger i veckan och lät den verka 45 minuter i håret varje gång. Bilden är tagen från joyyes.blogg.se.

Före- och efterbilder med ricinolja efter 3 veckor

Efter två veckor

Här nedan kan du se hur mycket håret växer efter bara två veckor. Tjejen på bilden var nöjd med resultatet och tänkte fortsätta använda ricinolja. Bilden kommer från sabinave.devote.se.

Före- och efterbilder med ricinolja efter 2 veckor

Här är en till bild på hur hårets längd och volym förändrats efter två veckor med ricinolja. Den här tjejen blev också nöjd med hur snabbt håret växte, men upplevde att hårets blev slitet av att massera in oljan i det. Om man är försiktigt när man applicerar oljan och inte använder den mer än 2-3 gånger i veckan borde man dock undvika slitage. Bilden är tagen från annicas.spotlife.se.

Resultat efter två veckor med ricinolja

Vilka resultat du kan förvänta dig av ricinolja

Om du använder ricinolja regelbundet, 2-3 gånger i veckan, så kan du oftast se resultat efter bara 2 veckor. Håret borde då ha blivit 1-2 centimeter längre och har troligen fått ett fylligare och glansigare utseende. Det är inte ovanligt att håret växer 4 cm eller mer per månad när man använder ricinolja. Det är betydligt snabbare hårväxt än de flesta annars har. Därför rekommenderas ricinolja till alla som vill få längre hår och vill se resultat så snabbt som möjligt.

Människor över hela världen använder ricinolja för att få längre hår på ett enkelt och billigt sätt. Oljan innehåller inga farliga kemikalier som sliter eller skador håret, utan enbart naturliga näringsämnen som hjälper håret. Ricinolja återfuktar hårbotten och ger håret den näring det behöver för att kunna växa och se bra ut. På grund av slitsamma hårbehandlingar och upprepade tvättningar så är det många tjejer som har torrt och tunt hår med slitna toppar. Genom att äta rätt och använda återfuktande hårbehandlingar, till exempel med ricinolja, så kan man rätta till det problemet och få ett hår som är friskt och vackert.

[su_button url=”http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/ricinolja” style=”3d” size=”7″ center=”yes” icon=”icon: arrow-right” rel=”nofollow”]Köp Ricinolja för 42:-[/su_button]